Mini camper huisje

Met dit minihuisje reisde ik samen met mijn vriend enkele weken door Noorwegen! En dat was me toch leuk. Wat is het heerlijk. En zo makkelijk! Je hebt zoveel vrijheid.
Zeker in Noorwegen waar ‘wild’kamperen is toegestaan. (Niet altijd even makkelijk, er zitten wel bepaalde voorwaarden aan vast. En onze camper was niet altijd geschikt voor de off-the-road weggetjes.) Zie je een mooi plekje: hup, ernaartoe en de camper parkeren!
Stoeltjes neerzetten, het luifeltje uitrollen, de lichtjes en slingers ophangen en klaar om weer te genieten van een nieuw thuis.
En dat dus elke keer midden in de natuur.
Het is super leuk om zo vrij te zijn, zonder vooraf te weten waar je die avond gaat slapen. De reis is de bestemming. Mooi!
De camper was van zichzelf heel basic. Maar wel super praktisch. Alles wat je nodig hebt zat erin. De camper had de formaten om nog door te mogen als auto. Ideaal voor op de ferry’s (scheelt in de kosten).
Om het een beetje eigen te maken stylde ik de camper met spulletjes van thuis. Een vloerkleedje, kussentjes, dekentjes, vlaggetjes, emaillen servies, en een paar mooie botanische printen.
Tiidens de reis maakte ik polaroid foto’s en plakte ze met een tapeje gezellig bij elkaar. Zo vulden we de camper letterlijk en figuurlijk met nieuwe herinneringen.
Oja! En natuurlijk ging de gitaar van vriendlief ook mee. Lekker liedjes spelen onder het luifeltje, bij een kampvuurtje of aan zee.
Ik mis het fijne plekje.
Hier een kijkje in ons huisje van afgelopen zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue